Andrea Klaver Even voorstellen
Andrea Klaver maakt diverse gezonde producten in de keuken van Gezond Afvallen Nederland
Andrea en Gaby arm in arm in de keuken van Gezond Afvallen Nederland
Andera Klaver zittend in de tuin

Ik ben Andrea Klaver, 40 jaar, getrouwd met m’n “uitdaging” en moeder van drie nu nog kleinere “schattige uitdagingen”, twee jongens en een meisje (’05-’08-’11) Al jaren met sport, voeding, en het menselijk lichaam bezig. En in de laatste jaren menig studieboeken gezien (en bestudeerd).

 

Omdat ik hier geen verhaaltje kan vertellen over mijn ervaring met overgewicht, of hoe ik alle diëten al heb geprobeerd om maar af te vallen, etc. etc. Omdat ik simpelweg eerder te licht als te zwaar was en ben( ohh fijn hoor ik je denken….) ik “kon” (en kan eigenlijk nog steeds wel) alles eten. Maar doe het niet meer. Simpelweg om dat ik er niet vrolijker van werd, mijn lijf er niet vrolijker van werd, mijn hormonen niet en over mijn maandelijks terugkerende cyclussen zal ik maar zwijgen. Als ik toen wist wat ik nu weet……….. Zo zie je maar, voeding is meer dan alleen afvallen of aankomen.

 

“Ieder pondje gaat door het mondje” iets wat we vaker horen of in ieder geval denken als we iemand zien met overgewicht. Maar deze noemer gaat niet altijd op. Of iemand die met een of ander (crash) dieet lekker is afgevallen, maar er een allergie/depressie of een traag werkende schildklier (zonder dat men het weet) voor terug gekregen heeft, of iemand die goed en gezond eet, en 3-4 keer in de week sport maar het gewicht op de weegschaal niet naar beneden ziet gaan, of iemand die al bepaalde klachten heeft en klakkeloos met een dieet begint met alle gevolgen van dien. Kortom ik kan zo nog wel even doorgaan. Luisteren naar ons lijf en onze gedachte is best moeilijk, laat staan om de juiste keuze maken. Soms hebben mensen klachten die men, wanneer het maar lang genoeg duurt en we er niet al te veel last van hebben, als gewoon gaat beschouwen, maar wel ervoor kunnen zorgen dat het e.e.a. even vlekkeloos verloopt in lichaam en geest.

 

Door op zoek te gaan naar puzzelstukjes kom je dus uit bij orthomoleculair. Voeding, beweging, stress/psyche, en medische achtergrond komen aan bod, omdat het lichaam door meerder dingen beïnvloedbaar is.  Soms is het even zoeken, maar door de voeding de verbeteren/veranderen kan men als snel resultaat zien. Een evt. aanpassing en/of aanvulling van supplementen kan noodzakelijk zijn. Een ding is zeker, we maken geen gebruik van pakjes, zakjes en kant en klare producten, maar van puur en gezonde producten.

 

Dus wil je afvallen op een natuurlijke manier of heb je last van bepaalde klachten/allergieën of zit je heel laag in je energie. Met het juiste steuntje in de rug, kan jezelf veel meer dan je denkt!!!

 

 

btw 855298340 / NL88RABO0304719315

ALGEMENE VOORWAARDEN

WERKWIJZE

HOME

BLOG

METABOLIC BALANCE

CONTACT

H&B LAB TILBURG

Copyright 2015 TX-design / www.tx-grafisch.nl